Renovatie / Dakbedekking / Isolatie

Rockwool gebruikt een zeer zorgvuldige en volwassen technologie om zijn 30 jaar oude geblazen steenwol te vervaardigen.

NAAR THERMISCH COMFORT EN ENERGIE-EFFICIËNTIE

Wij gebruiken steenwol, een isolator gemaakt van basalt, een natuurlijk materiaal dat ontstaat bij vulkanische activiteit. Het wordt gebruikt voor thermische en geluidsisolatie in woningen.

 

Dit isolatiemateriaal is vocht- en brandwerend, heeft antimicrobiële eigenschappen en bevat geen cellulose.

Gaat 50 jaar of langer mee. Door zijn lange levensduur en energiebesparing biedt dit materiaal een uitstekende isolatie tegen zeer lage prijzen.

Goede thermische isolatie kan de warmte in huis houden en het energieverbruik verminderen.

Daardoor vermindert steenwol de uitstoot van gassen die het broeikaseffect veroorzaken. Het is ook een recycleerbaar materiaal.

 

De voordelen van thermische isolatie :

– Beter comfort: Het biedt het beste akoestische en thermische comfort gedurende het hele jaar (winter/zomer). Het voorkomt effectief koude en hoge temperaturen in alle seizoenen.

– Gemoedsrust: tests van de windsnelheid in het Cstb (bij een snelheid van 126 km/u) hebben aangetoond dat de integriteit van de isolatielaag behouden blijft. Ons isolatiemateriaal is gemaakt van 98% vulkanisch gesteente en vrij van kankerverwekkende classificatie. Niet ontvlambaar A1.

– Milieuvriendelijk: een goed geïsoleerd huis betekent energiebesparing, milieubescherming en minder uitstoot van broeikasgassen.

– Hoge weerstand: bestand tegen vocht en micro-organismen, vrij van cellulose (uitstekend voedsel voor termieten). Een levensduur tot 50 jaar.

 

Warmteverlies van uw huis

Het dak is de belangrijkste bron van warmteverlies in een huis. Als u wilt besparen op uw energierekening, is JETROCK de beste oplossing.

 

Vind de perfecte oplossing en verhoog uw besparingen!

Door uw zolder te isoleren met JETROCK geblazen steenwol, doet u een rendabele investering: u kunt tot 30% besparen op uw verwarmingskosten en de waarde van uw huis verhogen.

Allemaal samen voor een groene planeet!

RM SOLUTIONS GROUP,
Vinkstraat 5, 2830 Willebroek
TVA: BE07.39.97.02.40

info@rmsolutionsgroup.be

Inschrijven

Schrijf u in op onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.

© 2020 RM SOLUTIONS GROU . Alle rechten voorbehouden

Privacybeleid