Warmtepompboiler

Een Warmtepompboiler is de beste keuze om warm water te besparen.

RM Solutions Group biedt u de beste deal om uw energieverbruik te verbeteren.

 

Warmtepompboiler:

 

Een Warmtepompboiler wordt gebruikt om warm water voor huishoudelijk gebruik te produceren. Het systeem omvat een aerothermische warmtepomp. Het onttrekt de calorieën die in de lucht aanwezig zijn en gebruikt ze om het water in de tank op te warmen.

Het biedt u warm water, door het terugwinnen van warmte uit de lucht, een vorm van hernieuwbare energie, geheel gratis en onuitputtelijk. Hij beperkt de uitstoot van broeikasgassen in vergelijking met een conventionele boiler.

Met een Warmtepompboiler kunt u aanzienlijk besparen op uw energierekening. Het vervuilt het milieu niet en kan honderden liters water per dag besparen, waardoor hulpbronnen worden gespaard.

Uw huis uitrusten met een Warmtepompboiler is op lange termijn kostenbesparend.

RM Solutions Group zorgt ervoor dat u de apparatuur krijgt die het beste past bij uw behoeften.

 

De voordelen van een thermische tank :

 

– Produceer uw eigen warm water: De Warmtepompboiler tank kan voorzien in de dagelijkse behoefte aan warm water van het gezin.

– Niets wordt verspild: Verbeter het verbruik van onbeperkte energie, door de warmte van de lucht om te zetten in sanitair warm water.

– Bespaar op uw rekening: Verlaag uw energierekening door de klassieke elektrische boiler te vervangen door een thermodynamische.

– Groene economie: De thermodynamische ballon is een ecologisch systeem, dat de uitstoot van broeikasgassen vermindert.

 

De werking van een Warmtepompboiler :

Net als warmtepompen wordt de thermodynamische tank aangedreven door elektriciteit. De verbruikte elektriciteit wordt gebruikt om het systeem te laten werken dat de in de lucht aanwezige calorieën terugwint om het water te verwarmen.

De thermodynamische boiler is eenvoudig te bedienen, u kunt hem handmatig programmeren. Hiermee kunt u de productie van sanitair warm water afstemmen op uw behoeften, in overeenstemming met de uren van de dag of de continue afwezigheid.

Als u overweegt een thermodynamische boiler te installeren, kunt u het best terecht bij RM Solutions Group!

Allemaal samen voor een groene planeet!

RM SOLUTIONS GROUP,
Vinkstraat 5, 2830 Willebroek
TVA: BE07.39.97.02.40

info@rmsolutionsgroup.be

Inschrijven

Schrijf u in op onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.

© 2020 RM SOLUTIONS GROU . Alle rechten voorbehouden

Privacybeleid