Verwarmingssysteem

Condensatieketel

Het vermogen van de ketel kan worden aangepast aan de behoeften van uw installatie, wat bijdraagt tot gasbesparing, dankzij het nieuwe innovatieve gassysteem.

 

Goed ontworpen condensatieketel

 

De beweegbare zijpanelen maken van de boiler een stijlvol en ergonomisch toestel dat subtiel opgaat in uw omgeving. Bij de keuze voor het veranderen of installeren van een verwarmingssysteem in een woonruimte (zoals een hal, woonkamer, keuken of badkamer), is het zorgvuldige ontwerp van deze wandcondensatieketel op microgas vaak de doorslaggevende factor.

 

Comfort en veiligheid: verwarmingscomfort garanderen

Het verwarmingssysteem kan zijn normale werking handhaven, zelfs nadat een of meer regelsensoren zijn uitgevallen, zodat u een minimale verwarming hebt tot de verwarmingsmonteur arriveert. Bovendien is de status van de apparatuur altijd beschikbaar op de nieuwe ketelinterface.

 

Optimaal opbergsysteem voor kleine ruimtes

Zijn afmetingen zijn zeer geschikt voor kleine ruimten, het is een condenserende gasketel voor wandmontage die 25 of 30 kW thermische energie kan opwekken.

De geïntegreerde warmtewisselaar compenseert op onverwachte wijze het ontbreken van een onafhankelijke sanitaire radiator en zorgt voor een warmwaterdebiet dat groter is dan dat van boilers en even efficiënt als dat van badkamerverwarmers (tot 16 liter / min).

De boiler kan dan worden uitgerust met een aan de wand gemonteerde sanitairverwarmer om veranderingen in de vraag naar sanitair warm water te controleren.

 

Thermisch vermogen geleverd door de ketel: 25 of 30 kW

Het kan volledig voldoen aan alle verwarmingsbehoeften van uw huis, of het nu een appartement of een huis is. Dankzij zijn redelijke afmetingen (72 x 44 cm) bespaart deze efficiënte en compacte boiler veel geld en energie.

De hoogrendement boilerpomp en het nieuwe elektronische bord besparen energie. In vergelijking met niet-condenserende eenheden draagt de condensatietechnologie bij tot een besparing van 30% gas.

De nieuwe interface met achtergrondverlichting en de eenvoudige navigatiefunctie maken het eenvoudig om het verwarmingsvermogen en het warm water in te stellen en bieden meer comfort bij het instellen van de belangrijkste parameters van de boiler.

 

Wat zijn de voordelen van een condensatieketel?

– Verminder uw koolstofvoetafdruk: Dankzij het hoge energierendement vermindert u uw koolstofvoetafdruk aanzienlijk.

– Bespaar op uw energierekening: De condensatieketel bespaart energie en warmte, waardoor uw energierekening aanzienlijk lager uitvalt.

– Verwarming naar behoefte: De condensatieketel kan automatisch de luchttemperatuur detecteren en uw verwarming naar behoefte aanpassen.

Hoe een condensatieketel werkt:

 

 

Een condensatieketel werkt op aardgas of olie als brandstof, en begint die te verbranden zodra hij wordt aangezet. Op die manier voert hij de warmte van de brander naar de hoofdwarmtewisselaar. De hete lucht gaat door de warmtewisselaar en blijft daar zo lang mogelijk om de temperatuur te verhogen.

Een slimme en energiezuinige manier om uw huis en water te verwarmen.

Allemaal samen voor een groene planeet!

RM SOLUTIONS GROUP,
Vinkstraat 5, 2830 Willebroek
TVA: BE07.39.97.02.40

info@rmsolutionsgroup.be

Inschrijven

Schrijf u in op onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.

© 2020 RM SOLUTIONS GROU . Alle rechten voorbehouden

Privacybeleid