Onze Technische afdeling

Dankzij onze kwaliteit van dienstverlening, onze transparantie en onze betrouwbaarheid heeft ons Technisch Centrum een RGE-label (Reconnu Garant de l'Environnement) en een Qualiwatt-kwalificatie gekregen.

Ons Technisch Centrum verenigt specialisten op het gebied van elektriciteit, dakbedekking en verwarming, die u de deskundigheid van jarenlange ervaring bieden met inachtneming van de normen die zijn vastgesteld door alle organisaties op alle gebieden die verband houden met onze beroepsactiviteit.

Wij organiseren een eerste bezoek bij u thuis om een bestek op te stellen en onze experts zorgen voor de uitvoering van uw installatie.

Technici gecertificeerd door RESCERT, bewijs van kwaliteit en transparantie:

Onze technici zijn gecertificeerd door RESCERT (Renewable Energy Systems Certification). De gewesten van België – het Vlaamse Gewest, het Waalse Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest – hebben een coherent systeem opgezet voor de opleiding en certificering van betrouwbare, competente en kwaliteitsvolle technici.

Dankzij de know-how en de betrouwbaarheid van onze teams bij de uitvoering van de door ons bedrijf aangeboden diensten, hebben zij een bekwaamheidscertificaat van de RESCERT organisatie betreffende de residentiële energiesystemen in ontvangst genomen.

Onze teams staan in voor de installatie van fotovoltaïsche panelen, de installatie van thermische zonnepanelen voor de bereiding van sanitair warm water en de installatie van thermische zonnepanelen voor gecombineerde systemen, net als voor de dakintegratie.

Bovendien krijgen onze klanten dankzij de RESCERT-certificaten gemakkelijk toegang tot openbare hulpmiddelen en bonussen in hun regio, waarvan hun apparatuur kan profiteren.

Wenst u een kwaliteitswerk, aarzel dan niet ons te contacteren!

Allemaal samen voor een groene planeet!

RM SOLUTIONS GROUP,
Vinkstraat 5, 2830 Willebroek
TVA: BE07.39.97.02.40

info@rmsolutionsgroup.be

Inschrijven

Schrijf u in op onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.

© 2020 RM SOLUTIONS GROU . Alle rechten voorbehouden

Privacybeleid