Fotovoltaïsche panelen

RM Solutions Group en haar Europese dochterondernemingen hebben een marktaandeel van meer dan 13% in België en zijn onbetwiste marktleiders in residentiële fotovoltaïsche energie.

EEN STAP NAAR EEN GROENE TOEKOMST!

Fotovoltaïsche energie: onuitputtelijk en rendabel.

 

De fotovoltaïsche panelen op het dak zetten zonlicht om in elektriciteit. Dit zal aan je energiebehoefte voldoen.

De installatie van zonnepanelen is snel en eenvoudig, en is bestand tegen barre weersomstandigheden. De geldigheidsduur kan worden verlengd tot 30 jaar. De vooruitgang van de technologie opent de weg naar energie-onafhankelijkheid.

Fotovoltaïsche energie, uw meest lucratieve oplossing op lange termijn:

 

– De zon is een gratis, onuitputtelijke natuurlijke energiebron die overal kan worden gebruikt.

– U hebt de mogelijkheid om de door uw fotovoltaïsche installatie opgewekte elektriciteit aan het openbare net te verkopen, en uw panelen vereisen niet veel onderhoud.

– De productie van uw eigen elektriciteit, laat u toe uw koopkracht te verhogen en zal een meerwaarde betekenen voor uw woning.

– De staat of de gewesten die energieonafhankelijkheid ondersteunen, verlenen subsidies aan particulieren, waardoor zij tegen lagere kosten fotovoltaïsche zonnepanelen kunnen installeren.

De panelen zelf verminderen niet alleen de uitstoot van koolstofdioxide en sparen natuurlijke hulpbronnen, maar zijn ook recycleerbaar.

Wilt u energieonafhankelijk worden, uw koopkracht vergroten, uw woning verbeteren en uw milieu beschermen? Dan moet u fotovoltaïsche panelen gebruiken.

 

Wat zijn de voordelen van fotovoltaïsche technologie?

– Fotovoltaïsche zonne-energie: Fotovoltaïsche technologie wordt beschouwd als de meest efficiënte, betrouwbare en schone methode voor grootschalige elektriciteitsopwekking op zonnige locaties.

– Produceer uw eigen elektriciteit: Produceer uw eigen elektriciteit, dat is het verbruik of de wederverkoop van de energie die door uw fotovoltaïsche installatie wordt opgewekt om aan de behoeften van het huis te voldoen en energieonafhankelijk te zijn.

– Naar een groenere planeet: hernieuwbare energie gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen die broeikasgassen verbruiken en uitstoten.

– Bespaar geld en krijg hulp: Zelfs als u een individu bent, heeft groene groei ook gevolgen voor u. U kunt uw energiekosten verlagen en profiteren van overheidssubsidies die de overgang naar energieonafhankelijkheid vergemakkelijken.

Hoe produceert fotovoltaïsche energie elektriciteit?

De halfgeleidermaterialen in de PV-cel worden gedoteerd om een P-N structuur te vormen als een intern elektrisch veld. Het p-type (positieve) silicium heeft de neiging elektronen af te staan en gaten te verwerven, terwijl het n-type (negatieve) silicium elektronen opneemt.

Wanneer het zonlicht op de cel valt, worden sommige elektronen in de halfgeleiders door lichtfotonen geëxciteerd tot elektron-gat-paren (negatief-positief). Aangezien er een intern elektrisch veld is, worden deze paren gescheiden. Als gevolg daarvan bewegen de elektronen naar de negatieve elektrode en de gaten naar de positieve elektrode. Een geleidende draad verbindt de negatieve elektrode, de belasting en de positieve elektrode in serie om een stroomkring te vormen. Tenslotte wordt een elektrische stroom opgewekt om de externe belasting te voeden.

Allemaal samen voor een groene planeet!

RM SOLUTIONS GROUP,
Vinkstraat 5, 2830 Willebroek
TVA: BE07.39.97.02.40

info@rmsolutionsgroup.be

Inschrijven

Schrijf u in op onze nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen.

© 2020 RM SOLUTIONS GROU . Alle rechten voorbehouden

Privacybeleid